Hoe stuur ik een e-mail?

Als u uw e-mailinstellingen (Beheer > Algemene instellingen > E-mail instellingen CuBus bent u klaar om mails te verzenden. Een normaal mailtje naar uw klant kunt u doen via CuBus > Relaties > Relaties

u wilt mailen en klik op de knop Stuur Email.

Vervolgens heeft u de volgende mogelijkheden:

) heeft ingericht in

**> selecteer de relatie** die

• Aan: Hier kunt u de contactpersonen naar waar u wilt mailen instellen. Standaard is dit het primair contact.
  • Selecteer adres afzender: Dit bepaalt de e-mailinstellingen en afzender die u wilt gebruiken.
    • CC: Als u mensen in de cc wilt zetten kan dat hier
  • Onderwerp: Het onderwerp van de e-mail
    • Body: De tekst van de e-mail.
  • Bijlagen: Upload hier bijlagen om mee te versturen vanuit CuBus.

Als u klaar bent kunt u de mail versturen met de knop Stuur Email. Wilt u de e-mail op een later tijdstip versturen dan klikt u op Opslaan.

U kunt de e-mail dan altijd terugvinden in de CuBus > Relaties > Relaties > Relatie > tabblad documenten > tabblad CuBus e-mail.

Uiteraard kunt u ook voor een groep relaties of contacten mails tegelijkertijd en toch gepersonaliseerd versturen.